Loading Events

« All Events

Workshop: Var är e-handeln om 10 år?

maj 30 @ 08:00 - 13:00

Gratis

Välkommen att titta in i framtidens e-handel och bidra i en workshop med Techarena Borås. Du är i gott sällskap tillsammans med experter, studenter och professionella inom e-handel. Syftet är att tillsammans blicka framåt och gemensamt definiera både pågående och framtida trender.

Fokus under workshoppen är på fyra huvudområden: hållbarhet, konsumtions-beteende, digital teknik och kompetensförsörjning i näringslivet. Genom korta inspirationsinlägg av experter belyses respektive område på övergripande nivå. Därefter ger gruppdiskussioner möjlighet att dela tankar med andra deltagare innan du fyller i en digital enkät. På eftermiddagen återkopplar forskarteamet vid Techarena Borås med en summering av den data och de reflektioner som samlats in under workshoppen.

  • 08:00 – 08:30 Kaffe och registrering
  • 08:30 – 08:45 Välkomna och syfte med dagen
  • 08:45 – 12:00 Fyra workshopar med inspiration och diskussion varvat, Självklart tar vi lite fika under workshopen och vi avrundar förmiddagen med en lunch.
  • 16:00 16:30 Digital presentation av en preliminär analys av förmiddagens insamlade resultat.

Resultatet kommer att utgöra grunden för det fortsatta arbetet att skapa framtidsscenarion och tillsammans utveckla digitala lösningar för att möta dessa. Vi bjuder in dig för att du har viktig kunskap som vi hoppas att du vill dela med dig av och samtidigt ta del av andras tankar. Scenarierna kommer sedan att användas som underlag för en större innovationssprint under hösten 2024. Resultatet från den kommer därefter att vidareutvecklas i ett antal kortare minisprintar under våren 2025.

Välkommen!

(Bild skapad av Microsoft copilot: ”can you create a picture of the future of e-commerce and online shopping”)

Details

Date:
maj 30
Time:
08:00 - 13:00
Cost:
Gratis
Event Category:

Organizer

Techarena Borås

Venue

Techarena Borås
Akademiplatsen 1
Borås, Västra Götaland 506 34 Sverige
+ Google Map
Phone
033-435 40 00
View Venue Website

Anmälan till Workshop: e-handel om 10 år?

22 Going
28 remaining, 6 days left to RSVP
RSVP Here
Rulla till toppen