Alien Attack: A Hands-on serverless Adventure​

Borås Techarena vill tacka alla som deltog i vår workshop Alien Attack: A Hands-on Serverless Adventure den 21:e september. Det var en lekfull, inspirerande och lärorik dag där vi fick utforska möjligheterna med serverlös arkitektur tillsammans under AWS ledning.

Workshopen bestod av hands-on laborationer där vi fick bygga en spelapplikation med hjälp av AWS-tjänster som Lambda, DynamoDB, S3 och API Gateway. Vi fick även guidning och tips från erfarna arkitekter från AWS som hjälpte oss att lösa utmaningarna och besegra de främmande inkräktarna.

Dagen avslutades med en spännande föreläsning om Generative AI inom Retail, där vi lärde oss hur man kan använda AI för att skapa nya produkter, stilar och trender. Föreläsningen gav oss en inblick i olika användningsfall och AWS-tjänster för att förbättra kundupplevelsen och öka försäljningen.

Vi är glada över det stora intresset och engagemanget som visades under workshopen. Det var många intressanta diskussioner och frågor som uppstod, och vi hoppas att ni fick med er nya kunskaper och idéer. Vi vill också tacka våra samarbetspartners AWS och Ellos Group för att de gjorde denna workshop möjlig.

Vi som deltog var: AWS, Ellos Group, Rudholm Group Technology AB, Cloud Family AB, Accelerate at Iver, Digital Arkitekt, Högskolan i Borås, Borås Yrkeshögskola, Alexandersson Institutet

Vi ser fram emot att träffa er igen på nästa Techarena-event!

Rulla till toppen